Bolu Yeşil Devrimine Hazır: Nadir Gürkan Yetkin'den Çevreci Projeler...BoluNet
222

Bolu'nun Geleceğine Işık Tutacak Projeler: Nadir Gürkan Yetkin'den Yenilikçi Adımlar.

 

Bolu, yepyeni bir döneme hazırlanıyor. Deva Partisi'nin belediye başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin, sosyal medya üzerinden yaptığı dikkat çekici açıklamalarla, Bolu'nun geleceğine ışık tutacak projeleri ve vizyonunu paylaştı. Yetkin, "Yeterince büyük bir yalan söyler ve onu tekrar etmeye devam ederseniz, insanlar sonunda ona inanmaya başlayacaklardır." sözleriyle başladığı konuşmasında, son beş yılda somut bir gelişme gösteremeyen yönetim anlayışını eleştirdi.

 

Nadir Gürkan Yetkin, Bolu'nun sahici bir zihniyet yenilenmesine ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, bu yenilenmenin demokratik değerlerin şehrin dört bir yanına yayılmasıyla mümkün olacağını belirtti. Yetkin, yerel yönetimlerin güçleneceği, çoğulcu ve katılımcı demokrasinin derinleşeceği bir Bolu hayalini paylaştı.

 

Yetkin'in vizyonu, şehri güzelliklerle donatmak üzerine kurulu. Belirlenen üç ana hedef ise şehrin kültürel ve tarihsel mirasına saygı duymak, kentsel yenilenme sürecini başarıyla tamamlamak ve yeşil dönüşümü öncülük etmek şeklinde sıralanıyor. Bu hedeflerle, insanların güvenli yapılarda oturmalarını, temel ihtiyaçlarını karşılamalarını ve huzurlu bir şehirde yaşamalarını sağlamak istediklerini ifade ediyor.

 

Deva Partisi'nin adayı, çevre, su ve hava kirliliği sorunlarını çözmeyi ve yeşil alanları artırarak şehir hayatını güzelleştirmeyi planlıyor. "Şehrimize sahip çıkmanın vakti geldi," diyen Yetkin, mutlu insanların yaşadığı bir Bolu inşa etmek istediklerini, şehri sevdiklerini ve Bolu'ya borçlu olduklarını dile getiriyor.

 

Nadir Gürkan Yetkin'in bu açıklamaları, seçimlerde oyunu artırmaya yönelik uzun, detaylı ve profesyonel bir yaklaşım olarak değerlendiriliyor. Bolu halkı, Yetkin'in projelerini ve Bolu için olan vizyonunu merakla bekliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği