Bolu'ya Sağlıkta Dev Yatırımlar: Yüksel Coşkunyürek'ten Müjde!...BoluNet
222

 


Bolu'ya Sağlık ve Sosyal Hizmetlerde Büyük Yatırımlar: 

Son zamanlarda Bolu'nun sağlık ve sosyal hizmet alanlarında ciddi yatırımlar aldığını görmek hepimizi mutlu ediyor. AKP Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, bu yatırımların detaylarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ziyaretleri sonrası elde ettiği bilgileri paylaşan vekil, Bolu halkına ne gibi projelerin sunulacağını açıkladı.

Coşkunyürek, ziyaretler sonucunda yürütülen sağlık hizmetleri ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bu yatırımlar arasında 250 yataklı bir Fizik Tedavi Hastanesi, Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi gibi önemli projeler yer alıyor. Ayrıca Seben ve Kıbrıscık İlçeleri için de yeni devlet hastaneleri planlanmış. İl ve ilçelerdeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Sağlık Ocakları'nın sayısını artırmayı hedefleyen projeler de göz dolduruyor.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin yapımı da Kültür Mahallesi'nde 67 Milyon TL yatırım bedeliyle devam ediyor. Coşkunyürek, bu projenin detaylarını İl Müdürü Sn. Cemal Keskin'den aldı ve paylaştı.

Bolu halkı olarak bu önemli projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen ve bizi bilgilendiren AKP Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'e teşekkür ediyoruz. Bu tür yatırımlar, Bolu'nun gelişimine ve halkının yaşam kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağlayacaktır.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği