Bolu TSO, Makedonya'da Yatırım Fırsatlarını Değerlendiriyor!...BoluNet
222

Bolu TSO Heyeti Makedonya'da İşbirliği Görüşmelerinde Bulundu

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt Dışı İş Gezisi desteğiyle Makedonya'ya bir dizi işbirliği görüşmesi için gitti. Heyet, Makedonya'da birçok önemli ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

Heyetin ilk durağı, Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçiliği oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Ticaret Müşaviri Sinan Tanrıöğen ile bir araya gelerek Bolu ekonomisi, yatırım olanakları ve Türkiye-Makedonya iş dünyası arasındaki işbirliği olanakları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Bolu TSO Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök ve elçilik yetkilileriyle de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, özellikle tarım sektörü başta olmak üzere çeşitli işbirliği imkanları ele alındı.

Makedonya-Türkiye Ticaret Odası da Bolu TSO Heyeti'nin ziyaret ettiği önemli mekanlardan biri oldu. Heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Ademoski ve Oda yetkilileriyle iş dünyası arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konusunda görüşmelerde bulundu. Ayrıca, Ticaret Müşaviri Sinan Tanrıöğen, Üsküp Ticaret Müşavirliği'nin yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Bolu TSO heyeti, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği'ni de ziyaret ederek, Birlik Başkanı Tahsin İbrahim ve yetkililerle bir araya geldi. Heyet, birliğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler kapsamında son olarak Üsküp 2. Serbest Bölgesi'ne bir ziyaret gerçekleştiren Bolu TSO Heyeti, bölgede incelemelerde bulundu.

Bolu TSO'nun bu ziyareti, Türkiye ve Makedonya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da güçlenmesine katkıda bulunacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği