Bolu TSO Başkanı Alemdar, Cumhuriyetin 100. Yılında Ne Dedi?...BoluNet
222

Cumhuriyetin 100. Yılı: Yeniden Doğuşun ve İlerlemenin Sembolü

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için bir araya geldiğimiz bu özel günde, Cumhuriyetimizin ne kadar büyük bir bedelle kurulduğunu ve bu uğurda ne kadar çok mücadele verildiğini bir kez daha hatırlamak, her birimiz için büyük bir önem taşıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin gösterdiği üstün mücadele ve fedakarlık sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, 100 yıldır demokrasinin, özgürlüğün ve ilerlemenin simgesi olmuştur. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda milletimizin ortak değerleri, kültürel mirası ve geleceğe dair umutlarıdır.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemizin ekonomik büyümesine ve istihdamına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Alemdar'ın da aşağıda okuyacağınız kutlama mesajında belirttiği gibi, Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin çağdaş dünyada hak ettiği yere ulaşma azmiyle dolu bir milat olarak kabul edilmelidir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyor; İstiklal Harbinin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ülkemizin istiklali ve istikbali için mücadele eden tüm vatan evlatlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

WhatsApp Image 2023-10-27 at 09-50-27

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. 100 yıl önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti, özgürlüğün, demokrasinin ve ilerlemenin simgesi olmuştur. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemizin ekonomik büyümesine ve istihdamına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.

Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin çağdaş dünyada hak ettiği yere ulaşma azmiyle dolu bir milat olarak kabul edilmelidir. Bu özel günde, iş dünyası olarak birlik ve beraberlik içinde, daha büyük başarılara ulaşmak için çalışmaya devam etmeliyiz.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin işlerini geliştirmeleri, uluslararası pazarlarda rekabet etmeleri ve sürdürülebilir büyümeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Bu vesiyle; İstiklal Harbinin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ülkemizin istiklali ve istikbali için mücadele eden tüm vatan evlatlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun!”

 

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği