Bolu Siyasilerinin 26 Ağustos Mesajları: Tarihi Zaferler Bir Kez Daha Anıldı... BOLUNET
222

Bolu Siyasilerinden 26 Ağustos'ta Birlik ve Beraberlik Vurgusu!

Büyük Taarruz'un 101. yılı ve Malazgirt Zaferi'nin 952. yılı, Bolu'da coşkuyla anıldı. Bu tarihi günlerde Bolu'daki siyasi temsilciler de, birlik ve beraberlik mesajlarıyla ön plana çıktı.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Büyük Taarruz’un 101. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. “Ya İstiklal Ya Ölüm" sözleriyle duygularını dile getirdi. Ateş'in bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük taarruzun önemini tekrar gündeme getirdi ve kısa süre içerisinde geniş bir ilgi gördü.

Öte yandan, DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı da tarihi anlamanın ve değerlerimize sahip çıkmanın önemini vurgulayan bir mesaj yayınladı. Partinin resmi sosyal medya hesabından, "Malazgirt Zaferi ile Anadolu'nun kapılarını aralayan ecdadımızı, Büyük Taarruz ile bağımsızlığımızı tescilleyen kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü ve Büyük Taarruz'un 101. yılı kutlu olsun." ifadeleriyle Bolu halkına seslendi.

Bu özel günde, Bolu'da düzenlenen anma törenleri ve etkinliklerle, tarihi zaferlerin anlamı ve önemi yeni nesillere aktarıldı. Bolu siyasilerinin birlikte verdiği bu ortak mesaj, milli birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha hatırlattı. Tüm Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Bolu'da da, bu tarihi zaferlerin yıllar geçse de kalbimizde unutulmadığını görmek, ulusal birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği