Bolu Siyasetinde Yeni Bir Sayfa: AK Parti ve DEVA Partisi Arasında Beklenmedik Buluşma... BoluNet
222

Bolu Siyasi Gündeminde Şok Dalgaları: AK Parti'den DEVA Partisi'ne Sürpriz Ziyaret!

 

Bolu'nun siyasi kulisleri, AK Parti ve DEVA Partisi arasındaki beklenmedik buluşmayla çalkalanıyor! AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammet Emin Demirkol'un, DEVA Partisi Bolu İl Başkaniığı binasında, İl Başkanı Reşat Ateş ve Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin'e yaptığı sürpriz ziyaret, tüm gözleri bu iki parti arasındaki sıcak temasın üzerine çevirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ali Babacan ve kurduğu DEVA Partisi hakkındaki sert eleştirileri bilinirken, bu ziyaret adeta siyasi arenada yıldırımların çakmasına neden oldu. Babacan'ın ekonomik başarılarına ve DEVA Partisi'nin Türkiye için sunduğu umut ışığına karşı Erdoğan'ın eleştirileri, bugüne kadar iki parti arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olmuştu. Fakat, Bolu'da yaşanan bu sıcak gelişme, herkesi şaşkına çevirdi!

 

 

DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin'in sosyal medya üzerinden yaptığı teşekkür paylaşımı, bu sürpriz ziyaretin nezaket ve demokratik olgunluk çerçevesinde gerçekleştiğini gözler önüne serdi. Yetkin'in paylaşımı, "Bu demokratik yarışta kendilerine başarılar dilerim," sözleriyle, siyasi rekabetin ötesinde bir dostluk eli uzatıldığını işaret ediyor.

 

Bu gelişme, 'Cumhurbaşkanı'nın bilgisi dahilinde mi, yoksa yerel düzeyde mi alınmış bir karar mı?' sorularını beraberinde getirirken, Bolu'da yaşanan bu sıcak buluşma, ulusal medyanın ve siyasi analistlerin de dikkatini çekti. AK Parti ve DEVA Partisi arasında böylesine sıcak bir diyalogun kurulması, siyasi rekabetin yapıcı bir diyaloga nasıl dönüşebileceğinin canlı bir örneği olarak tarihe geçti.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği