Bolu Sahnesi Ayrılıkla Neşeleniyor: Seviyorsan Git Ayrıl Bence!...BoluNet
222

"Seviyorsan Git Ayrıl Bence!" Bolu Sahnesini Sallayacak!

 

24 Nisan Çarşamba günü Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezi, Türk tiyatrosunun sevilen isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Saat 20.00’de başlayacak olan "Seviyorsan Git Ayrıl Bence!" oyunu, İrfan Kangı'nın kaleminden çıkan ve Türkiye'nin her köşesinde gönülleri fetheden bir yapım olarak izleyici karşısına çıkıyor.

 

 

Oyun, boşanmak üzere olan Ayhan ve Özlem çiftinin, hayatlarının belki de en kritik buluşmasına tanıklık ediyor. Geçmişin muhasebesini yapmak üzere ilk tanıştıkları yer olan Krizantem Çay Bahçesi'nde buluşan çiftin hikayesi, seyircilere hem düşündürücü hem de kahkahalarla dolu anlar vaat ediyor. Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Rojda Demirer ve Hamdi Alp gibi isimlerin yer aldığı bu eser, sıradan bir ayrılık hikayesini alışılmışın dışında bir tarzda ele alıyor.

 

Biletler, Kampüs Kırtasiye ve biletinial.com üzerinden temin edilebilir. Daha fazla bilgi ve iletişim için 0545 443 37 43 numaralı telefondan Bolu KÜLTÜR Sanat ORGANİZASYON'a ulaşabilirsiniz.

 

Bolu'nun kültür sanat hayatına renk katan bu benzersiz oyun, aşkın ve ayrılığın iç içe geçtiği, her sahnesinde ayrı bir tat bulabileceğiniz bir komediye sahne olacak. "Seviyorsan Git Ayrıl Bence!" herkesi, bir yandan gülerken bir yandan da aşkın ve ilişkilerin karmaşıklığı üzerine düşünmeye davet ediyor. Sakın kaçırmayın!

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği