Bolu'nun Yükselen Spor Yıldızlarına Malzeme Desteği Yağmuru...BoluNet
222

Bolu'da Amatör Sporculara Malzeme Desteği Töreni Düzenleniyor

 

Bolu Valiliği ve İl Özel İdaresi iş birliğiyle, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme dağıtım töreni, 26 Kasım Pazar günü yerel saat ile 13.30'da gerçekleştirilecek. Etkinlik, Karacayır Sentetik Sahada yapılacak olup, olumsuz hava koşullarında kapalı tenis kortunda icra edilecektir.

 

Bolu'nun spor altyapısını güçlendirme adına yapılan bu önemli organizasyon, amatör spor kulüplerinin yanı sıra genç sporcular için de büyük önem taşıyor. Tören, spor malzemelerinin dağıtımıyla amatör sporcuların motivasyonunu ve performansını artırmayı hedefliyor. Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın da katılım göstereceği etkinlikte, sporculara malzemelerin yanı sıra moral ve motivasyon desteği de sağlanacak. Törenin, sporcular arasındaki dayanışmayı pekiştirmesi ve Bolu'da sporun daha da yaygınlaştırılması bekleniyor.

 

Etkinlik, amatör sporun gelişimine katkıda bulunmanın yanında, Bolu'nun yerel spor kültürünü de desteklemeyi amaçlıyor. Tüm ilgililerin ve spor severlerin bu özel günde yer alması, Bolu'nun spor alanındaki toplumsal birlikteliğini göstermesi açısından önem taşımaktadır. Valilik, bu tür etkinliklerin sıklığının artırılması ve sporun her branşta desteklenmesi yönünde çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği