Bolu'nun Yeni Yüzü: CHP İl Başkanı Karagöz'den Müjde Ardı Ardına!...BoluNet
222

Bolu CHP'si Yeni Bir Çağ Açıyor: Tahsin Mert Karagöz Sahne Alıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu 38. Olağan İl Kongresi, yerel siyasetin nabzını tutan bir atmosferde gerçekleştirildi. Kongrenin yıldızı hiç şüphesiz yeni İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz oldu. Genç, dinamik ve iktidar odaklı bir yaklaşımla sahneye çıkan Karagöz, CHP'nin Bolu'da yepyeni bir döneme adım attığını vurguladı.

İktidar Hedefi İle Başladı

Kongre, İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunmasının ardından, il başkanlığı faaliyet ve ekonomi raporlarıyla devam etti. Seyit Torun ve Türker Ateş gibi parti büyükleri de kongreye katılım sağlayarak moral kaynağı oldu.

Seyit Torun, gündemi yerel seçimlere çekerek, "Bir yerel seçimin arifesindeyiz," dedi. Torun'un bu çıkışı, CHP'nin Bolu'da ciddi bir atılım yapmayı planladığına işaret etti.

Tek Adam, Tek Mesaj: İleri!

Tek aday olan Tahsin Mert Karagöz, partiye ve Bolu'ya dair iddialı mesajlar verdi. "Bizler, görev alır almaz, yarın sabah itibarıyla her yerde Cumhuriyet Halk Partililer olacak," ifadesi, yeni dönemde CHP'nin Bolu'da varlık göstereceğinin en net göstergesi oldu. Karagöz, iktidar hedefini de açıkça dile getirdi.

Blok Liste Belli Oldu

Yeni İl Başkanı'nın blok listesinde de sürpriz isimler yer aldı. Gönül Ütürk, Metin Özdemir, Nilgün Özerdoğan gibi isimler, CHP'nin Bolu'da yepyeni bir yüzle ortaya çıkacağını gösteriyor.

Özetle

Bolu CHP, Seyit Torun ve Türker Ateş'in de katıldığı 38. Olağan Kongresi ile yepyeni bir döneme "merhaba" dedi. Yeni İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, genç ve dinamik ekibiyle CHP'yi Bolu'da zirveye taşımayı hedefliyor. Yerel seçimlerin arifesinde olan Bolu'da, CHP'nin yükselişi kaçınılmaz gibi görünüyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği