Bolu'nun Vekili Ateş'ten Rakiplerine Ders Gibi Hamle!...BoluNet
222

Türker Ateş'ten Rakiplerine: 'Takip Edin, Nasıl Yapılır Görün!

Türker Ateş, Bolu'nun CHP'li vekili olarak meclise adımattıktan sonra gerçekten Bolu'da sahada. Adam, Twitter'dan attığı tweetlerle hem Bolu'nun hem de ülkenin nabzını tutuyor. Hani derler ya, "adamın dibi" işte öyle bir şey.

Önce av ihalesi mevzusunu meclise taşıdı. Hani o iptal edilen sonra tekrar açılan ihaleyi. Bolu Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ile kol kola verip, 2023-2024 sezonu için avlanacak o 14 kızıl geyiğin av ihalesini iptal ettirmek için kolları sıvadılar. "#avcinayettir" hashtagiyle de avcılığın ne kadar zararlı olduğunu herkese haykırdı.

Semerkant Mahallesi'nde yaptığı ziyaretlerle halkın içinde. Adam, halkın derdini dinliyor, onların yanında. Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan'la da bir araya gelip beldenin meselelerini konuşmuş. "Bu işte bir yanlışlık var" dediği mülakat meselesinde de kayırmacılığa karşı çıkıp, liyakatin önemini vurguluyor.

Ve tabii ki, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı'nın şube açılışında Bolu Valisi Erkan Kılıç ve vakfın big boss'larıyla bir araya gelip, Bolu için hayırlı olmasını diledi.

Bolu'nun CHP'li milletvekili Türker Ateş, son günlerde yoğun bir programla Bolu'nun farklı bölgelerinde hemşehrileriyle buluştu. Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da bu ziyaretleri takipçileriyle paylaştı.

Taşkesti'yi ziyaret eden Ateş, burada hemşehrileri ve esnaf ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Ateş, bu ziyareti "#bolu #taşkesti" etiketleriyle Twitter'da paylaştı.

Mudurnu İlçe Başkanı Engin Gülay ile birlikte Taşkesti belde teşkilatının toplantısına katıldığını belirtti. Ateş, bu ziyareti de "#Bolu #Taşkesti" etiketleriyle duyurdu.

Bolu Valiliği tarafından düzenlenen 36. Ahilik Haftası Kutlama Programına katılan Ateş, Mudurnulu esnaf ile bir araya gelerek Ahi pilavını tattı. Bu özel anı "#Bolu #AhilikHaftasi #Mudurnu" etiketleriyle paylaştı.

Son olarak, 22 Eylül'de Ahilik Haftası kapsamında Mudurnu'ya gelen Ateş, İlçe Başkanlığını ziyaret ettiğini "#bolu #mudurnu" etiketleriyle belirtti.

Kısacası, Türker Ateş, Bolu'nun farklı bölgelerinde yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam ediyor ve halkın yanında olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Türker Ateş, Bolu'nun meselelerine kafa yoran, halkla birebir ilgilenen bir vekil. Söylemek gerekirse, "Türker Ateş tam bir 'street fighter'! Bolu'nun gerçek temsilcisi!" diyebiliriz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği