Bolu'nun Unutulan Sözleri: Vaatler ve Hayal Kırıklıkları... BoluNet
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a Seçim Vaatleri Yüzünden Eleştiri Yağıyor

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın seçim öncesi verdiği konut yapma vaadini yerine getirmediği ve bu amaç için belirlenen arsayı sattığı iddia ediliyor.

 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Özcan'ın 2019 seçimlerinde 50'den fazla vaatte bulunduğunu, ancak bu vaatlerin çoğunu yerine getirmediğini belirtti. Özcan'ın seçimden sonra vaatlerini unuttuğunu ve aralarında "404 ihtiyaç sahibine konut yapılacağı" gibi önemli projelerin de bulunduğu arsaları sattığını iddia ediyor. Güner, Özcan'ın dört buçuk yıl içinde milyonlarca lira değerinde heykeller ve kullanışsız kavşaklar yaptığını, elde edilen gelirle hizmet sunulmadığını öne sürüyor.

 

Bu durum, yerel halk arasında hayal kırıklığı ve eleştiriye neden oluyor. Güner, Özcan'ın Bolu halkına vaat ettiği diğer projeleri de gerçekleştirmediğini belirtiyor. Bu projeler arasında Botanik Park, Kültür Sanat Merkezi, Yeni Stadyum, Yaşlı Yaşam Merkezi, Organik Ürünler Pazarı ve daha birçokları bulunuyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği