Bolu'nun Sevilen Öğretmeni Zeki Yetkin Hayatını Kaybetti...BoluNet
222

Başsağlığı Mesajı: Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Zeki Yetkin Vefat Etti

 

Bolu - İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Bolu'nun sevilen simalarından, 50. Yıl Ortaokulu'nun emekli Beden Eğitimi öğretmenlerinden Zeki Yetkin, uzun süredir devam eden sağlık mücadelesinin ardından Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

 

Zeki Yetkin için cenaze töreni, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Mengen ilçesinin Merkez Beşler Mahallesi'nde yapılacaktır. Cenaze namazının ardından merhum Yetkin, Mengen Kavacık Köyü kabristanında son yolculuğuna uğurlanacak.

 

Zeki Yetkin, öğretmenlik kariyeri boyunca pek çok öğrenciye sporun ve sağlıklı yaşamın önemini aşılamış, onların gelişimine katkı sağlamıştır. Emeklilik yıllarında da aktif bir toplum üyesi olarak kalmaya devam etmiş, Bolu ve Mengen topluluklarına olan bağını hiçbir zaman kesmemiştir.

 

Oğlu Nadir Gürkan Yetkin, inşaat mühendisi ve Yetkin Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi olup, aynı zamanda DEVA Partisi Bolu eski il başkanı ve yakın zamanda gerçekleşen yerel seçimlerde DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan adayı olarak hizmet vermiştir.

 

BoluNet ailesi olarak merhum Zeki Yetkin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Merhumun mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği