Bolu'nun Pazar Nefesi: 20 Ağustos'ta Doğa İle Baş Başa...BOLUNET
222

Merhaba Değerli BOLUNET Okuyucuları,

Yine bir Pazar, yine Bolu'nun kendine has doğasıyla iç içe bir Pazar anahtarı... Günün ilk ışıklarıyla birlikte Gölcük, Yedigöller ve Abant, ziyaretçilerini kucaklamaya başladı. İşte bu huzurlu Pazar gününde, Bolu'da yaşananları sizler için derledik.

Sabahın erken saatlerinde, ormanın kuş cıvıltıları eşliğinde, doğa yolculukları yapanlar, Gölcük'te huzurlu bir başlangıç ​​yaptı. Abant'ta kamp kuran yuvaları, günün doğumunu eşsiz bir manzara eşliğinde kabul edin. Öğle saatlerine doğru, Yedigöller'de piknik yapanlar, doğuya doğru bir araya geldi.

Şehir merkezi, Bolu'nun tarihi ve kültürel zenginliklerini tanımak isteyenler, TaşHan, Bolu Müzesi ve tarihi camilere ziyaretlerde bulundu. Sokak sanatçıları az da olsa, Bolulu sanatseverler için melodilerini çaldılar, şehrin sokakları adeta bir festivale dönüştü.

Bolu tatilleri, mevsimin en taze sebzeleri, meyveleri ve yöresel lezzetler tezgahlarında yerini aldı. Organik ürünler, el yapımı peynirler ve Bolu'ya has tatlar, alıcılarına sunuldu.

Gün manzarasına doğru, Bolu Dağı'nın eteklerinde, doğa ile baş başa vakit geçirenler, eşsiz bir manzaranın keyfini çıkardı. Gölcük'te, pedal çevirenler ve Abant'ta göl turu keyfi yapanlar, günü tatlı bir tatille sonlandırdı.

Değerli okuyucular, Bolu'nun doğal ve tarihi güzelliklerini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her Pazar, doğa ile iç içe yeni bir hikaye, yeni bir anı demek. Ve biz, bu anıları seninle paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz.

Güzel bir Pazar geçirmeniz dileğiyle...

Saygılarımızla,

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği