Bolu'nun Kurban Bayramı Coşkusu: Bayramlaşma Törenine Davet... BoluNet
222

Kurumlar ve Milletvekillerinden Kurban Bayramı Mesajları

 

Bolu'nun önemli kurumları ve milletvekilleri, Kurban Bayramı vesilesiyle halkı kutlama mesajlarıyla sevgi ve mutluluklarını paylaştı. İşte, Bolu Valiliği, milletvekilleri ve diğer kurumların bayram mesajları:

 

Bolu Valiliği'nden Bayramlaşma Daveti

 

Bolu Valiliği, Kurban Bayramı'nın coşkusunu tüm halkla paylaşmak adına bir bayramlaşma töreni düzenliyor. Tüm Bolu halkını davet eden Bolu Valiliği, sosyal medya hesabından şu mesajı yayımladı: "Kurban Bayramı Mübarek Olsun. Bayramlaşma Törenine tüm halkımız davetlidir." Bolu Valiliği'nin bu mesajı, bayramın birlik ve beraberlik içinde kutlanmasını vurguluyor.

 

CHP Milletvekili Türker Ateş'ten Barış ve Huzur Temennisi

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kurban Bayramı mesajında, bayramların paylaşmanın ve bir olmanın en güzel zamanları olduğunu belirtti. Ateş, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, "Buluşmaların, paylaşmanın ve bir olmanın en güzel zamanı; bayramlar… Kurban Bayramımız kutlu olsun; ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirsin." diyerek halkın bayramını kutladı. Bu mesaj, bayramın manevi değerlerine vurgu yaparken, toplumsal huzur ve barışa olan inancı da pekiştiriyor.

 

MHP Milletvekili İsmail Akgül'den Bayram Ziyareti

 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, bayram öncesi Kurban Pazarında hemşerilerini ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından duygularını paylaşan Akgül, "Kurban Pazarında, kıymetli hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bayramlarını tebrik ettik. Tüm Türk İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. Akgül'ün bu ziyareti, halkla iç içe olmanın ve bayram sevincini paylaşmanın önemini gözler önüne seriyor.

 

AKP Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'ten Huzur ve Sağlık Dilekleri

 

AKP Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu halkı ve tüm İslam alemi için dileklerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Coşkunyürek, "Bolulu Hemşehrilerimin, Âziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, kıymetli aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Yüce Rabbim birlik, beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin." ifadeleriyle bayram mesajını iletti. Coşkunyürek’in bu mesajı, bayramın getirdiği mutluluk ve huzur temennilerini yansıtıyor.

 

Bolu Barosu'ndan Huzur ve Beraberlik Mesajı

 

Bolu Barosu da Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, "Kurban Bayramınızı en içten sevgimizle tebrik eder, ülkemizde huzurun ve beraberliğin daim olduğu, umut dolu güzel bayramlar dileriz." ifadelerine yer verildi. Bu mesaj, Bolu Barosu'nun toplumsal barış ve huzur dileklerini yansıtıyor.

 

Bolu'da kurumlar ve milletvekilleri, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladıkları mesajlarda, barış, huzur ve birlik dileklerinde bulundu. Bayramlaşma törenleri ve ziyaretlerle halkla iç içe olan bu isimler, bayramın manevi değerlerini ve toplumsal dayanışmayı vurguladı. Tüm Bolu halkına sevgi ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diliyoruz.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği