Bolu'nun Kung Fu Prensesi: Buğlem'den Şampiyonluk Ateşi!... BoluNet
222

Minik Yıldızımız Buğlem Bayhan Wushu'da Türkiye'nin Gururu Oldu!

 

Bolu'nun genç ve dinamik yıldızı Buğlem Bayhan, dövüş sanatlarının zarif ve güçlü dünyasında Türkiye'nin adını zirveye yazdırdı. Wushu Kung Fu'nun minik prensesi, 21 Kg Light Sanda kategorisinde gösterdiği üstün performansla Türkiye Şampiyonası'ndan bronz madalya ile dönerek, ilimize gurur yaşattı.

 

17 Temmuz Spor Salonu'nda başlayan yolculuğu, Buğlem'in sporla iç içe geçen hayatının yeni bir sayfasını açtı. Tügva Şehitlerimize Rahmet ve Filistin'e Destek Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nın Yalova etabında tatamiye çıkan Buğlem, rakipleri karşısında gösterdiği cesaret ve beceri ile madalyayı Bolu'ya getirdi.

 

Bu başarı, sadece Buğlem'in değil, aynı zamanda onu bu zafere ulaştırmada büyük rol oynayan antrenörü Faruk Karaman ve her zaman destek olan ailesinin de zaferi. Karaman'ın tecrübe ve bilgisi, Buğlem'in yeteneği ile birleşince, kazanılan madalya kaçınılmaz oldu.

 

Buğlem Bayhan'ın bu başarısı, Bolu'nun gençlerine ve spora verdiği önemin bir yansıması olarak görülüyor. Spora gönül vermiş bu genç yeteneğin, ileride ulusal ve uluslararası arenada daha büyük başarılara imza atacağına şüphe yok.

 

Bolu'nun dövüş sanatlarındaki bu parlak yıldızını ayakta alkışlıyor, gelecekteki şampiyonluklar için şimdiden başarılar diliyoruz. Buğlem Bayhan ve ekibine tebrikler!

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği