Bolu'nun Karate Şampiyonu Yağız, İspanya'da Bayrağımızı Dalgalandıracak!...BoluNet
222

BOLU'NUN GURURU YAĞIZ, İSPANYA'DA DÜNYA ŞAMPİYONASINA KOŞUYOR!

Bolu'nun yetiştirdiği değerlerden biri olan Yağız Gültekin, karate sporunda uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atarak, İspanya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Karate kurslarında yetişen ve 7 yıldır aralıksız olarak spora gönül veren Yağız, bu yıl elde ettiği Türkiye derecesiyle dikkatleri üzerine çekti. Federasyon teknik kurulunun performans değerlendirmesi sonucunda da milli takım kadrosuna seçilen başarılı sporcu, "The 1st Open WKB Championship (Açık Sıklet Dünya Şampiyonası / Kata&Kumite)" adlı şampiyonada ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için İspanya'nın Lorca kentinde ter dökecek.

18 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek olan bu prestijli organizasyonda, Yağız'ın yanı sıra birçok uluslararası sporcu da mücadele edecek. Besyo öğrencisi olan Yağız, Bolu'nun spor alanındaki başarılı temsilcilerinden biri olarak gösteriliyor.

Bolu halkı, şehrinin yetiştirdiği bu değerli sporcunun uluslararası arenada elde edeceği başarılara şimdiden inanıyor ve ona tam destek veriyor. Dünya Şampiyonası'nda Yağız'ı yalnız bırakmayacak olan antrenörüne ve sporcumuza başarılar diliyoruz. Bolu'nun adını dünyaya duyuracak olan bu genç yeteneğe gözümüz gibi bakmalı ve onu desteklemeliyiz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği