Bolu'nun Karanlık Günü: Acı, Adalet ve İktidarın Gölgesinde... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

BoluNet Gün Sonu Haberleri - 15 Aralık 2023

 

Kan Dökülen Bir Gün: Bolu'da Pompalı Tüfekle Saldırı

Bolu'da yaşanan trajik bir olay, baba ve iki oğluna yönelik pompalı tüfekle yapılan saldırı sonucu bir kişinin ölümü ve üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay, borç meselesi nedeniyle Kenan Ü. adlı bir şahıs tarafından gerçekleştirildi. Saldırı, İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir oto yıkama dükkanında meydana geldi. Yaralananlardan Erhan Üreten, hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralıların durumu ciddiyetini koruyor. Polis, olaydan sonra kaçan saldırganı Siyama köyü mevkisinde yakalayarak gözaltına aldı​​.

 

Tanju Özcan'dan Adaylık Açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2024 yılı için CHP'den yeniden Bolu Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı. Bu, daha önce "Bir daha aday olmayacağım" şeklindeki sözlerine karşı çelişkili bir durum oluşturdu. Sosyal medyada ve siyasi çevrelerde bu adaylık, farklı yorumlara neden oldu. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek gibi siyasi figürler, Özcan'ın bu hamlesine dair görüşlerini sosyal medyada paylaştı​​​​​​​​​​.

 

Bolu'da Elektrik Kesintisi: Mudurnu İlçesi Karanlıkta

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, 15 Aralık 2023 tarihinde 2 saat 30 dakikalık bir elektrik kesintisi yaşandı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, kesintinin etkilediği bölgeler ve kesintinin başlangıç ve bitiş saatleri belirtildi. Kesinti, ilçenin bazı bölgelerinde yaşamı olumsuz etkiledi​​.

 

Bolu D-100 Karayolunda Kimyasal Sızıntı Alarmı

Bolu'da, D-100 karayolunda sodyum alüminat yüklü bir tankerde meydana gelen kimyasal sızıntı nedeniyle ekipler alarma geçti. Sızıntı, tankerin sürücüsü Orhan Müjdeci'nin aşırı ısınmayı fark etmesi üzerine başladı. Olay yerine gelen itfaiye, AFAD, polis, jandarma ve diğer ilgili ekipler tarafından gerekli önlemler alınarak sızıntının yayılması engellendi. Olayın ardından firma yetkilileri hakkında işlem başlatılacağı öğrenildi​​​​​​​​.


 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği