Bolu'nun Kalemleri Bir Çatı Altında: Medya Evi Açılışı... BoluNet
222

 

Kalem Olsun Gücümüz: Bolu Gazetecilerin Yeni Yuvası

 

Bolu'da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü şerefine, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği'nin yeni sosyal tesisi olan "Medya Evi"nin açılışı yapıldı. Açılış töreni, Bolu'nun siyaset ve medya dünyasını bir araya getiren, birliktelik ve dayanışmanın ön planda olduğu görkemli bir etkinlik oldu. Tören, Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibi önemli isimleri ve birçok sivil toplum kuruluşu başkanını, kurum müdürlerini ve tabii ki basın mensuplarını ağırladı.

 

Kalemler Konuştu, Bolu Dinledi: Medya Evi Açılışının Yankıları

 

Medya Evi'nin açılışını konuşmalarıyla süsleyen Vali Yardımcısı Öztoprak, mesleğin önemini vurgularken gazeteciliğin, toplumun haber alma hürriyetine hizmet eden fedakar bir meslek olduğunu belirtti. Gazetecilerin gece gündüz demeden, zorlu koşullar altında toplumu aydınlatmaya devam ettiğini ifade etti.

 

Bolu'da Gazetecilik İçin Tarihi Adım: Medya Evi Açıldı

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi'nin açılışında yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin zorluklarına değindi. Ateş, "Gazetecilik gerçekten zor bir meslek. Sizlerin rahatı bizler için çok önemli. Önemli olan mesleğinizi özgürce yapabilmeniz. Bu güzel ortamı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

 

Birlikten Güç Doğdu: Bolu Medya Evi Gazetecileri Birleştirdi

 

Milletvekili Ateş, gazetecilik mesleğinin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ve gazetecilerin rahat çalışma koşullarına sahip olmalarının, özgür bir medya için elzem olduğunu vurguladı. Açılışın, medya mensuplarının bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunabilecekleri, birlik ve beraberlik içinde olabilecekleri bir merkez olarak hayırlı olmasını diledi.

 

Medya Evi, Bolu Gazetecilerine Kucak Açıyor

 

Belediye Başkanı Tanju Özcan ise gazetecilerin siyasiler üzerindeki etkilerinin altını çizdi ve gazetecilerin doğru haber yapmalarının önemini vurguladı. Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Emin Gürbüz, daha önce bir araya gelip oturacak, çay içecek mekanları olmadığını, bu ihtiyaçtan doğan Medya Evi'nin şimdi Bolu'nun olduğunu ifade etti.

 

Basın Bayramında Bolu'dan Mutluluk Fışkıran Açılış

 

Açılış kurdelesi kesiminin ardından yapılan protokol konuşmalarında, Bolu'nun ve ülkenin değerli gazetecilerine yönelik tebrikler ve teşekkürler dile getirildi. Her bir konuşmacı, Medya Evi'nin, basın mensuplarının daha iyi şartlarda çalışmalarına olanak tanıyacak bir merkez olarak hayırlı olmasını diledi. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi ve Medya Evi'nin imkanlarından olan internet, kütüphane, kafeterya ve sosyal etkinlik alanlarından artık Bolu'daki gazeteciler faydalanabilecek.

 

Bolu'nun Yeni Medya Mabedi: Gazeteciler için Bir Ev

 

Bu anlamlı günde Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği'nin bu kıymetli adımı, gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik önemli bir gelişme olarak kaydedildi. Aynı zamanda, siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin bir araya gelen isimlerin, medya ile siyaset arasındaki diyaloğun güçlenmesine katkıda bulunduğu görüldü.

 

Yeni Başlangıçlar, Yeni Hikayeler: Bolu Medya Evi'nde Buluştu

 

Bu olay, Bolu'nun yerel gündemine damgasını vuran ve Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği'nin medya dünyasına ve kent hayatına katkılarının altını çizen bir gelişme olarak tarihe geçti.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği