Bolu'nun Kalbinde Siyasi Deprem: Güner'den CHP'ye Acı Eleştiri... BoluNet
222

Bolu'da Siyasi Arenada Fırtınalar: Güner'den CHP'ye Meydan Okuma!

Bolu'da siyasetin termometresi yine yükseldi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP'nin dönüp dolaşıp yine Tanju Özcan'a sarılmasını eleştirdi. CHP'nin, Özcan'la dansını sürdürmesine dair sözlerine kulak verdiğimizde, bu siyasi valsde bir ayağın hep yerde kaldığını hissediyoruz.

Suat Güner, CHP'nin demokrasi rüzgarları estirirken, aslında içinden fırtınaların koptuğunu ima ediyor. "Demokrasi havariliği" ifadesiyle başlayan cümleler, CHP'nin içindeki temayül yoklamalarına olan mesafeyi, aday adaylarına kapalı kapıları dile getiriyor. Bolu'yu gemisiz yürütmeye çalışan Tanju Özcan'ın, bu sefer de CHP'nin kaptan köşküne oturtulmasına şaşkınlıkla bakıyor. Bolu halkının menfaatlerinin, şımarık mirasyedilerin elinde oyuncak olmasına, AK Parti'nin "lütfen ama artık yeter" bakışıyla tepki veriyor.

Bolu'nun siyasi manzarasında, Güner'in serzenişleriyle bir yankı buluyoruz. "Bu partiye emek veren seçmen bu durumdan rahatsız değil mi?" sorusuyla, CHP'ye oy verenleri bir muhasebeye çağırıyor. Tanju Özcan'a duyulan mecburiyetin altını çizen Güner, bu siyasi sahnenin ardında yatan gerçekleri sorguluyor. Bolu'daki seçmenin sesine kulak vermek gerek, çünkü sahne her zaman siyasetçilere ait değil; asıl oyuncular, sandıkta sessizce konuşanlardır.

BoluNet Yorumu: Güner'in eleştirileri, Bolu'nun siyasi geleceği için bir ayna tutuyor. Bolu, bu aynada ne görmek istiyor? Daha önemlisi, Bolu halkı bu görüntüden memnun mu? İşte bu soruların cevapları, gelecek seçimlerin anahtarı olacak.

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
"Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın."

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği