Bolu'nun Gündemi Sarsıldı: Güner'den Özcan'a 'Fırıldak' Nitelendirmesi... BoluNet
222

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Suat Güner'den Tanju Özcan'a Sert Sözler: 'Fırıldak Bolu Belediye Başkanı

 

Bolu - 25 Aralık 2023: Bolu'da siyasi gündem sarsıldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı sert sözlerle eleştirdi. Güner, Özcan'ı "Fırıldak Bolu Belediye Başkanı" olarak nitelendirdi ve ona dair iddialarda bulundu.

 

 

Güner'in açıklamaları, yerel siyasi çevrelerde geniş yankı buldu. Güner, Özcan'ın geçmişteki siyasi duruşunu ve terör olaylarına ilişkin tutumunu eleştirdi. Özcan'ın, partisinden ayrılmasının ardından yeniden katılma sürecini de sorgulayan Güner, Özcan'ın ideolojik tutarsızlıklarını ve koltuk sevdasını vurguladı.

 

 

Güner, Özcan için, "Dün kapıdan kovduklarında 'ben cumhuriyetçi, milliyetçi ve vatansever olduğum için bu partiden kovuldum' dedin. Benim kovulmama cumhuriyet düşmanları, sorosçular, HDP ve terör yanlıları sevindi hatta kına yaksınlar demiştin. Kapıdan kovulduğun partine seçilemem korkusuyla koşarak bacadan girdin," diyerek eleştirilerini dile getirdi.

 

 

Bu siyasi gerginlik, Bolu'nun siyasi arenadaki gelecek dengelerini etkileyebilir. Güner'in bu sert sözleri ve Özcan'a yönelik eleştirileri, bölgedeki siyasi tartışmaların yeni bir boyut kazanmasına neden olabilir.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet​​

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği