Bolu'nun Gündemi: Özcan'ın Televizyon Şovları Halkta Nasıl Karşılık Bulacak?...BOLUNET
222

Bolu'nun sevilen şehri, bu aralar birçok şehirde olduğu gibi yerel seçim hazırlıklarının heyecanını yaşıyor. Ancak Bolu'da seçim sürecini ve siyasi gündemi belirleyen konu diğer şehirlerden biraz farklı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın televizyon programlarına sık sık katılıp, ulusal gündemi meşgul eden açıklamaları, şehrin sokaklarında nasıl karşılanıyor?

CHP içerisinde yaşanan tartışmaların bir yansıması olarak Özcan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert açıklamaları, elbette ülke gündeminde geniş yer buldu. Ancak Bolulu hemşehrilerimiz için asıl mesele, Özcan'ın belediye başkanı olarak kentte gerçekleştirdiği hizmetler. Belediye başkanının ana görevi hizmet etmek iken, Özcan'ın medyatik çıkışları ve televizyon şovları, halk arasında "acaba hizmete mi, yoksa şova mı odaklanıyor?" sorusunu gündeme getiriyor.

Bazı Bolulular, "Belediye başkanımızın sık sık ulusal TV kanallarında olmasından rahatsızız. Biz ondan hizmet beklerken, o sanki bu programlara katılıp gezmeyi görev edinmiş gibi" şeklinde eleştirilerde bulunuyor. Ancak elbette şehirde Özcan'a destek veren bir kesim de var.

Yaklaşan yerel seçimlerde, bu hoşnutsuzlukların sandığa nasıl yansıyacağını tahmin etmek zor. Ancak bir gerçek var ki, siyasetin temel amacı halka hizmet etmek olmalı. Belediye başkanları, görev süreleri boyunca hangi partiden olursa olsunlar, halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutmalıdırlar.

Özcan'ın televizyon şovları, belki kısa vadede popülerlik kazandırabilir; ancak uzun vadede hizmetin yerini tutamaz. Bolu'nun kaderi, hizmet bekleyen hemşehrilerinin ellerinde. Yaklaşan seçimler, Bolulu vatandaşlarımıza hangi yönde tercih kullanacaklarını gösterme fırsatı sunacak. Umarız, her seçimde olduğu gibi, bu seçimde de en doğru karar verilir.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği