Bolu'nun Genç Atıcıları Sakarya'da Madalya ile Döndü ...BoluNet
222

Bolu Sporcuları Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası'nda Parladı

 

Sakarya ilinde düzenlenen prestijli Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası'nda Bolu ilimizin yetenekli sporcuları ve antrenörleri, elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabarttı. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Yıldız B Erkekler kategorisinde Saadettin Eren Mat ikincilik elde ederken, Yıldız A Kızlar kategorisinde Dilay Yıldız da ikincilik kürsüsüne çıktı. Genç Erkekler kategorisinde ise İbrahim Baklacıoğlu üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

 

Bu genç sporcularımızın ve onları yetiştiren antrenörlerin başarıları, Bolu'nun spor alanında elde ettiği başarıların yeni bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Şehrimizin adını ulusal düzeyde yarışmalarda gururla temsil eden bu genç yetenekler, geleceğin şampiyonları olarak gösteriliyor.

 

Her bir sporcumuzun ve onların fedakar antrenörlerinin, disiplin ve azimle süsledikleri bu başarı yolculuğu, diğer gençlere de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcularımızın ve antrenörlerimizin başarılarını kutlarken, gelecek müsabakalarda daha büyük başarılar için desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği