Bolu'nun Eğitim Geleceğine Işık Tutacak Protokol İmzalandı... BoluNet
222

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve BAİBÜ Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), yüksek lisans ve doktora programlarında iş birliğine giden protokole imza attılar. İş birliği anlaşması, üniversitenin rektörlük makamında düzenlenen törenle resmiyet kazandı.

 

Oda ve üniversitenin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen törende, her iki kurumun başkanları Abdullah Alemdar ve Prof. Dr. Mustafa Alişarlı protokolü imzaladı. Bu iş birliği ile Oda üyesi firmaların çalışanları, BAİBÜ tarafından sunulan yüksek lisans ve doktora programlarından faydalanabilecekler.

 

Alemdar, imza töreninde yaptığı açıklamada, firmaların çalışanlarının eğitim seviyesini artırmayı amaçladıklarını ve bu protokolle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminden itibaren 3 yıl süresince bu imkândan yararlanabileceklerini ifade etti. İlgili üyeler, detaylı bilgi almak için Üniversitenin Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile iletişime geçebilecek.

 

Protokolün, firma çalışanlarının akademik ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlaması ve böylece Bolu ekonomisine de olumlu yansımalar yapması bekleniyor.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği