Bolu'nun Bağrından Bir Teşekkür Mektubu: Deverenli'nin Kalemi Konuştu... BoluNet
222

Bolu'nun Hizmetkarı Deverenli’den Vefa Dolu Teşekkürler

 

AK Parti'nin Bolu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Deverenli, adaylık sürecinin ardından bir veda ve teşekkür mesajı yayınladı. Parti içindeki uzun ve özverili çalışmalarının bir yansıması olan bu mesaj, Deverenli'nin hem siyasi hem de kişisel yolculuğunda iz bırakan tüm bireyler ve kurumlar için minnettarlığının bir ifadesi.

 

Yerel siyasetin deneyimli isimlerinden Mustafa Deverenli, aday adaylığı sürecinin ardından Bolu Belediye Başkanlığı yarışını Muhammed Emin Demirkol'a bırakırken, geride kalan sürecin muhasebesini yapan bir teşekkür yazısı kaleme aldı. Parti teşkilatlarından sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarından şehrin muhtarlarına kadar geniş bir yelpazede yer alan bireylere ve kurumlara yönelik samimi duygularını ifade eden Deverenli, aynı zamanda bir dönemin muhasebesini ve şükranlarını sundu.

 

Teşekkür yazısında, Deverenli, AK Parti'nin il ve ilçe teşkilatlarına, kadın ve gençlik kollarına yaptığı ziyaretlerden bahsederek, gösterilen ilgi ve samimiyet için teşekkürlerini iletti. Bu ziyaretlerin kendisine Bolu'nun sesini daha iyi duyma ve halkın beklentilerini anlama fırsatı sunduğunu belirtti. Ayrıca, yerel basın çalışanlarıyla olan sıcak ilişkilerine ve kıymetli muhtarlarla yapılan buluşmalara dair duygularını paylaştı.

Sürecin zor anlarından biri olarak, partinin değerli yöneticisi Fikret Çıracı'nın vefatını yürekten bir üzüntüyle anan Deverenli, kendisine Allah'tan rahmet diledi. Adaylık sürecinde birlikte yürüdüğü ve sonunda parti takdiriyle Muhammed Emin Demirkol'un aday gösterildiği sürece dair görüşlerini ifade etti ve Demirkol'a başarılar diledi.

 

Deverenli, sürecin sonunda Bolu halkına ve AK Parti'nin değerli mensuplarına teşekkürlerini sunarak, kendisini her zaman Bolu'nun hizmetine adamaya hazır olduğunu belirtti. Şehrin ihtiyaçları ve vatandaşların beklentileri doğrultusunda edindiği bilgi ve tecrübeyi kullanmaya devam edeceğini vurgulayarak, "Herhangi bir makam ve mevki gözetmeksizin, mesleki bilgi ve becerilerimi Bolu’muz için her zaman seve seve kullanmaya hazırım" ifadesiyle mesajını tamamladı.

 

Mustafa Deverenli'nin teşekkür mesajı, siyasi bir dönemin sonu olmakla birlikte, onun hizmet etme arzusunun ve Bolu'ya olan bağlılığının devam ettiğini gösteriyor. Parti içinde ve dışında birçok kişinin saygı duyduğu bir figür olarak, Deverenli'nin bu süreçteki deneyimleri ve gelecekteki katkıları şehrin sosyal ve siyasi yapısına değer katmaya devam edecektir.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği