Bolu'nun Adalet ve Siyaset Dünyası Yasta: Fikret Çıracı'nın Ani Kaybı...BoluNet
222

AK Parti'nin Değerli İsimlerinden Fikret Çıracı Ani Bir Kalp Kriziyle Aramızdan Ayrıldı.

 

Bolu Barosu'nun seçkin avukatları ve AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı olan Fikret Çıracı, herhangi bir doğum kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu beklenmedik vefat, Bolu'da hem hukuk camiasını hem de siyasi çevreleri derinden etkiliyor.

 

Çıracı, sabahın erken saatlerinde ani bir sağlık sorunu yaşadı. Ailesi tarafından acilen tedavi kaldırılan Çıracı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bolu Barosu ve AK Parti, Çıracı'nın vefatını büyük bir kayıp olarak değerlendiriyor.
Bolu Barosu ve AK Parti, Çıracı'nın ani vefatından derin üzüntüyü ifade ederek, ailelerin başsağlığını yaşadıklarını iletti.

 

BoluNet ailesi olarak, Bolu Barosu'nun seçkin avukatlarından ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı olan Fikret Çıracı'nın ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Çıracı'nın hem hukuk camiasındaki hem de siyasi alandaki katkıları ve özverili çalışmaları her zaman saygı ve takdirle anılacaktır. Bu zor zamanda, Fikret Çıracı'nın ailesine, dostlarına ve Bolu'nun tüm halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kaybımızın acısı herkesin yüreğinde derin bir iz bırakmıştır. BoluNet olarak, Fikret Çıracı'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, veri analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği