Bolu Muhtarlar Derneğinden Birlik Tablosu: Akduman Başkan, Karaman Destekçisi... BoluNet
222

Bolu Merkez Muhtarlar Derneği'nde Birlik Ruhu: Yeni Dönemde Güçlü İş Birliği

 

Bolu Merkez Muhtarlar Derneği, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bir araya gelerek, kentteki mahalle muhtarlıklarının daha etkin ve uyumlu çalışmasını sağlamak amacıyla yeni yönetimini belirledi. Yapılan seçimlerde, Bolu'nun önde gelen mahalle muhtarlarından 42'si birlik ve beraberlik mesajı vererek tek liste halinde seçime katıldı.

 

Derneğin yeni başkanı, Büyükcami Mahallesi Muhtarı Ahmet Akduman olurken, derneğin dinamizmini ve etkinliğini artıracağının sinyallerini verdi. Özellikle Mehmet Karaman'ın Salıbeyler Muhtarı olarak Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi, yerel yönetimlerdeki tecrübesinin ve mahallelerarası koordinasyon becerisinin, derneğe değerli katkılar sağlayacağının bir göstergesi olarak değerlendirildi. Bahçelievler Muhtarı Selma Hanıcıoğlu'nun Sekreter olarak seçilmesi, derneğin organizasyon ve iletişim gücünü pekiştirecek. Yönetim kadrosunda yer alan diğer kilit isimler; Sağlık Muhtarı Murat Çakır ve Çivril Muhtarı İsmail Yaman gibi tecrübeli muhtarlar, üye sıfatıyla derneğin hedeflerine ulaşması için kritik görevler üstlenecekler.

 

Bolu Muhtarlarından Gövde Gösterisi: Ahmet Akduman Başkanlığında Yeni Dönem

 

Seçimlerde Büyükcami Mahallesi Muhtarı Ahmet Akduman başkanlığa seçilirken, onun liderliğindeki dernek, Bolu'nun yerel yönetimlerdeki potansiyelini ortaya çıkaracak. Başkan Akduman, tecrübesi ve mahalle sakinleriyle kurduğu sağlam ilişkiler ile biliniyor ve bu özelliklerinin derneğe yeni bir dinamizm katacağına inanılıyor.

 

Muhtarlar Derneğinde Tek Yürek: Mehmet Karaman İkinci Adam Olarak Seçildi

 

Yönetim kurulunda dikkat çekici isimlerden biri de, Başkan Yardımcısı olarak görev alacak Mehmet Karaman. Salıbeyler Muhtarı olan Karaman'ın, yerel yönetimlerdeki deneyimi ve mahallelerarası koordinasyon konusundaki becerileri ile derneğe güç katacağına şüphe yok. Sekreter Selma Hanıcıoğlu ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de deneyimleri, derneğin vizyonunu genişletecek. Denetim kurulu ise Niyazi Teke, Nurettin Gündüz ve Barış Çeker gibi tecrübeli isimlerden oluşuyor.

 

Bolu Merkez Muhtarlar Derneği'nin yeni dönemi, Başkan Ahmet Akduman ve Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman'ın liderliğinde, mahalleler arası dayanışmayı ve yerel hizmetlerin kalitesini artırma hedefine sahip.

 

Denetim Kurulu:

 

Derneğin denetim kurulu da tecrübeli isimlerden oluşuyor. Niyazi Teke, Sandallar Muhtarı olarak denetim kuruluna başkanlık ederken, Sümer Muhtarı Nurettin Gündüz ve İhsaniye Muhtarı Barış Çeker gibi değerli muhtarlar, derneğin şeffaflığını ve hesap verebilirliğini sağlayacak önemli rolleri üstlendiler.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış - Bolu'nun gündemindeki bu önemli gelişme, BoluNet aracılığıyla kamuoyuna duyuruluyor. Yeni dönemde Başkan Ahmet Akduman ve Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman'ın öncülüğünde, mahalle muhtarlarının birlik ve beraberlik içinde hareket etme kararlılığı, yerel yönetimlerdeki iş birliğini ve toplumsal barışı pekiştirecek bir model olarak öne çıkıyor.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği