Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Yozgat Kazası Açıklaması.
222

Yozgat'ın yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı. Kazanın sebepleri henüz tam olarak bilinmemekle birlikte, kurtarma ve yardım ekipleri olay yerinde derhal müdahalede bulundu.

Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yozgat'ta yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu yaşanan elim kazada hayatını kaybeden 12 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı. Milletvekilinin bu duyarlı paylaşımı, kısa süre içerisinde sosyal medyada, halk arasında takdir ve beğeni kazandı.

Kazanın yaşandığı bölgede yol güzergahında herhangi bir çalışma olup olmadığı, hava koşullarının kazaya etkisi olup olmadığı gibi soruların yanıtlarını araştırma süreci devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, kazada yaralanan vatandaşların durumlarının stabil olduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Aynı açıklamada, kaza ile ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü ve kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

Bu trajik kaza, ülkemizin trafik güvenliği konusundaki sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi. Özellikle yoğun trafikli bölgelerde ve uzun mesafeli yolculuklarda sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uzmanlar uyarılarda bulundu.

Kaza sonrasında birçok sivil toplum örgütü ve vatandaş, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye mesajları gönderdi. 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen taziye mesajları, ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha gösterdi. Umarız bu tür trajik olaylar, gelecekte minimuma indirilir ve yollarda daha fazla can kaybı yaşanmaz.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği