Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Togg Yorumu:
222

Bolumuzun Milletvekili Türker Ateş'ten Togg'a Tam Destek

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg üretim ve teknoloji kampüsünde önemli bir ziyaret gerçekleşti. Ak Parti ve muhalefet vekillerinden oluşan Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Togg üretim tesisini ziyaret ederek yerli otomobil Togg T10X'in üretim aşamalarını yakından inceledi.

Ziyaret esnasında en dikkat çeken isimlerden biri de bolumuzun milletvekili CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş oldu. Togg'un başarısını yakından takip eden ve bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ateş, “Togg’un ne kadar ilerlediğini görmekten de gayet mutlu oldum. Biliyorsunuz, bunlar stratejik ürünler. Cari açığın azaltılmasına büyük olumlu katkısı olan ürünler. Bu stratejik ürünlerin imalatlarının yerel olarak yapılması, Türk malı olması bizler için çok gurur verici." şeklinde konuştu.

Türker Ateş'in, bolumuzun milletvekili olarak Togg'a duyduğu güven ve destek, yerli otomobilin nasıl bir öneme sahip olduğunun da bir göstergesi. Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Güzel bir girişim bunlar gibi daha çok girişimler olacağına inanıyoruz. Bu sürdürülebilir olması gerekir. Bunlar da hiçbir siyasetin malzemesi olmamalı. Bu ülkenin bir girişimi diye addediyoruz. Böyle girişimlerin de artarak devam etmesini canı gönülden isteriz."

CHP'li ve bolumuzun milletvekili olan Ateş'in Togg'a olan inancı ve desteği, Türkiye'nin bu alanda attığı adımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ateş, "Gururla izliyoruz, inşallah daha büyür. Daha bunun gibi Türkiye’de daha değişik yerlerde de stratejik yatırımlarımız olur. Cari açığımıza faydası olan bütün yatırımların yanındayız. Bütün yatırımcıların yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği