Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül'ün de İçinde Yer Aldığı, TBMM İçişleri Komisyonu'ndan Terör Saldırısına Karşı Birlik Mesajı!...BoluNet
222

TBMM İçişleri Komisyonu, Terör Saldırısına Uğrayan İçişleri Bakanlığı'nı Ziyaret Etti

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, Komisyon Başkan Vekili Ahmet Erbaş ve Komisyon Üyesi Milletvekilleri, geçtiğimiz günlerde hain bir terör saldırısına maruz kalan İçişleri Bakanlığı'nı ziyaret ederek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu ziyaret, terör saldırısının ardından TBMM İçişleri Komisyonu'nun dayanışma ve birlik mesajı vermek amacıyla gerçekleştirildi. MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, komisyon üyeleri, saldırının ardından İçişleri Bakanlığı çalışanlarına ve Bakan Yerlikaya'ya moral vermek ve destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi.

Saldırının ardından birçok siyasi isim ve kurumdan İçişleri Bakanlığı'na geçmiş olsun mesajları gelirken, TBMM İçişleri Komisyonu'nun bu ziyareti, siyasi birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İAli Yerlikaya'dan Teşekkür Mesajı

İstanbul Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu başta olmak üzere, TBMM İçişleri Komisyonu Üyeleri ve birçok milletvekili, terör saldırılarına karşı ortak bir duruş sergileyerek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret, terörle mücadelede birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı.

Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ziyaret eden tüm milletvekillerine teşekkürlerini iletti. Yerlikaya'nın paylaşımında, "Teröre karşı azim ve kararlılıkla hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz " ifadeleri yer aldı.

Bu ziyaret, TBMM'nin teröre karşı ortak bir duruş sergilediğini ve bu mücadelede birlikte hareket edeceğini gösteriyor. Terörle mücadelede birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan bu ziyaret, milletvekillerinin terörle mücadeledeki kararlılıklarını da ortaya koydu.

Türkiye'nin terörle mücadelesinde birlik ve beraberlik mesajları veren bu ziyaret, milletin vekillerinin teröre karşı ortak bir duruş sergilediğini ve bu mücadelede birlikte hareket edeceğini gösteriyor. Bu ziyaretin, terörle mücadelede birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan bir adım olduğunu söylemek mümkün.

Sonuç olarak, TBMM İçişleri Komisyonu ve birçok milletvekilinin bu ziyareti, terörle mücadelede birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu ziyaret, terörle mücadelede birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği