Bolu MHP'den 30 Ağustos'ta Milliyetçi Mesajlar ve Etkinlikler...BOLUNET
222

BOLU MHP MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL’DEN 30 AĞUSTOS’TA DUYGUSAL VE EYLEM ODAKLI PAYLAŞIMLAR

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili İsmail Akgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı münasebetiyle sosyal medya üzerinden yaptığı iki önemli paylaşımla gündemde. Milletvekili Akgül'ün mesajları, hem duygusal hem de eylem bazında milliyetçi bir perspektiften Türk milletinin tarihsel başarısını vurguluyor.

Akgül'ün ilk paylaşımında, "30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞ NİŞANESİDİR!" ifadeleriyle, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin bu zaferle ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın bütün kahramanlarına olan minnettarlığını dile getirerek, bu önemli günün anlamına dikkat çekti.

İkinci paylaşımda ise, milletvekili Akgül, partisinin Bolu teşkilatının 30 Ağustos Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirdiği bayrak dağıtım etkinliğinden bahsetti. Bu eylemle, milliyetçi bir gözle baktığınızda, MHP'nin ulusal birlik ve beraberlik mesajını, fiziksel bir eylemle ne kadar değerli bulduğunu görmekteyiz. Akgül, 1001 adet Türk Bayrağı rozetinin dağıtımını, MHP Bolu İl Başkanı Sn. İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Sn. Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Cihan Özkalem, KAÇEP Teşkilatları ve diğer yöneticilerle birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu özel paylaşımlar, Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül'ün, milliyetçi bir duruşla hem duygusal olarak hem de eylem bazında Türk milletinin tarihine olan bağlılığını ve bu özel günün anlamını vurgulamak istediğini gösteriyor. Sosyal medya kullanıcıları arasında da bu paylaşımlar büyük takdir topladı.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği