Bolu Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde Anahtar Kavgası!...BoluNet
222

Bolu'da Türbede Gergin Anlar: Anahtar Kaybı Kavga Çıkardı. 

Bolu'nun Elmalık köyü mevkisinde bulunan Hayrettin-i Tokadi Türbesi, sabah saatlerinde sıradışı bir olaya tanık oldu. Anahtarını kaybeden bir ziyaretçi, türbenin görevlilerinden yardım istedi. Ancak aralarında yaşanan anlaşmazlık sonucunda olay, tekmeli yumruklu bir kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre; türbeye ziyaret için gelen ve ismi öğrenilemeyen kişi, ev ya da iş yeri anahtarını kaybettikten sonra yetkililerden yardım istedi. Anahtarın bulunması için hoparlörlerden anons yapılmasına rağmen, ziyaretçi bir süre sonra tekrar görevlinin yanına gelerek anahtarını sordu. Görevlinin verdiği "Bulununca haber verilecek" yanıtı sonrasında ikili arasında tartışma başladı.

Kısa süre içerisinde tartışma büyüdü ve taraflar birbirlerine fiziksel olarak saldırmaya başladı. Olaya diğer türbe görevlileri de dahil oldu. Anahtarını kaybeden kişinin yakınlarının da kavgaya karışmasıyla olay daha da büyüdü.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kavganın en şiddetli anlarında bir kişi belindeki tabancayı çıkararak havaya ateş açarak tarafları ayırmaya çalıştı. Bu olayın ardından türbeye dua etmeye gelen diğer ziyaretçilerin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, kavgaya karışan tarafları ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayrettin-i Tokadi Türbesi, kavga nedeniyle kısa süreliğine ziyarete kapatıldı. Günün ilerleyen saatlerinde ise normal ziyarete açıldı.

Bu olayın ardından türbenin güvenlik önlemleriyle ilgili tartışmaların da başlaması bekleniyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği