Bolu Halkının Beklediği Değişim Kapıda: AK Parti Adaylarından Sıcak Temas... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Bolu İçin Yeniden Canlanan Belediyecilik: AK Parti Aday Adayları Sahada

 

Bolu halkının özlem duyduğu çalışkan belediye anlayışını geri getirmek amacıyla AK Parti belediye başkan aday adayları, Suat Güner liderliğinde Bahçelievler Mahallesi semt pazarında vatandaşlarla buluştu. Bolu’nun geleceği için canla başla çalıştıklarını belirten aday adayları, Bolu için planladıkları projeleri halkla paylaştı.

 

Sahada Yenilik Rüzgarları

AK Parti belediye başkan aday adayları; Mustafa Deverenli, Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner önderliğinde ve Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay eşliğinde yerel halkın ve esnafın nabzını tuttu. Gerçekleşen ziyaretlerde, Bolu’nun hak ettiği yüksek standartlardaki belediyecilik hizmetlerini vurgulayan AK Parti ekibi, halkın beklenti ve önerilerini dinleyerek, buna uygun projeler geliştirmenin önemini dile getirdi.

 

Birlik Beraberlik Mesajı

Verdikleri birlik beraberlik mesajı ile dikkat çeken aday adayları, Bolu halkının beklentilerine uygun, çalışkan bir belediye vaadinde bulunurken, "Bolu halkına yakışır, çalışkan bir belediye için biz geliyoruz" diyen AK Parti İl Başkanı Suat Güner, halka hizmet odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti.

 

Bolu’nun Geleceği İçin Projeler

Bolu’nun gelişimi ve halkının refahı için önemli projelerin altını çizen ekip, belediyecilikteki yenilikçi vizyonlarını ve Bolu’ya değer katacak hizmetleri anlattı. Ekip, vatandaşların görüşlerini önemsediğini ve bu doğrultuda hareket edeceğini belirtti.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği