Bolu Halkı Tepkili mi? AK PARTİ'de HÜDAPAR PİŞMANLIĞI...
222

Cumhur İttifakı ortakları, HÜDAPAR’ın ittifaka dahil olma nedenini kendi tabanlarına bile açıklayamadı. Kamuoyu araştırmacıları, seçmenin bu durumdan rahatsız, iktidarın ise pişman olduğunu vurguladı.

2023 Seçimleri'nde aday çıkarmayıp Ak Parti listelerinde milletvekili adayları yer alan Hüda Par geçmişi ve şimdiki söylemleriyle en çok konuşulan partilerden. İttifaka katılım ardından Erdoğan da partiyi yerli ve milli ilan etmişti.

Ardından hem Ak Parti hem MHP kanadından kafa karıştırıcı ifadeler geldi.

Seçimlere AK Parti listelerinden girecek olan HÜDA-PAR'ın Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Zehra Çiftçi, kadınların ve erkeklerin iş yaşamında bir arada olmaması gerektiğini savundu. Çiftçi'nin açıklaması partinin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. 

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen ve seçime AK Parti listelerinden girecek olan HÜDA-PAR'ın resmi Twitter hesabından, partinin kadın ve aileye bakışını anlatan bir video paylaşıldı. 

Açıklamayı HÜDA-PAR Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi yaptı. Ailenin toplumun devamının garantisi olduğunu belirten Çiftçi, 'Sağlıklı bir toplum ancak ve ancak sağlıklı ailelerle mümkündür. Bu nedenle aile kurumunun korunması ve aile kurmanın teşvik edilmesi devletin vazifelerindendir' dedi.

Ailenin bir kadın ve erkeğin evlenmesi yoluyla kurulduğunu söyleyen Çiftçi, 'Sapık ilişkilerle aile kurulamaz' ifadelerini kullandı.

"Evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmelidir"

HÜDA-PAR'ın Genel İdare Kurulu üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, sosyal medya hesabından muhalif kesimleri tehdit etti.

Tanrıkulu paylaşımında, "Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır" ifadelerini kullandı 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tamamen yerli ve milli bir yapı' diyerek HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı ortağına onay vermesi sonrası ittifak ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den ilk çatlak ses geldi. Destici, 'Biz parti olarak HÜDA PAR'ın vaatlerini doğru bulmuyoruz' dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek veren HÜDA-PAR için 'HÜDA PAR’la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz' dedi.

Ülkücülerin, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına tepkileri sürüyor. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran, cumhuriyet temel ilkeleri üzerinden açıklama yaparak 'Türk milliyetçisi önce kendi dünya görüşüyle yüzleşmelidir' ifadesini kullandı. 

Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, HÜDA-PAR-Hizbullah ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hizbullah'ın ilk dönemlerde yer altına çekilerek legalleşmeye çalıştığını belirten Avcı, 'ilk olarak dernek kurdular, dernekleri de Hizbullahla ilişkili olduğu için kapatıldı. Daha sonra şimdiki partileşme süreci başladı. HÜDA-PAR'ın kurucu felsefesi, inancı, kurucuları birebir aynıdır' ifadelerini kullandı.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği