Bolu Halkı, 19 Mayıs'ta Bisiklet Turuna Davetli...BoluNet
222

Bolu'da Bisikletler 19 Mayıs İçin Dönüyor: Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Coşkuyla Başlıyor

 

Bolu Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan bisiklet turu, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 11:00'de Anıtpark'tan başlayacak. Bu özel etkinlik, Bolu halkını sağlık ve sporun buluşma noktasında bir araya getiriyor.

 

 

Pedallar Atatürk İçin Dönüyor

 

Bolu’nun en işlek caddelerinden bir tur atacak olan bisikletçiler, Gençlik ve Spor Bayramı'nın ruhunu şehrin dört bir yanına taşıyacak. Etkinlik, Anıtpark başlangıç noktası olmak üzere, Bolu Atatürk Stadyumu, Bolu Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Bolu Anadolu Lisesi gibi önemli noktaları kapsayan bir güzergah izleyecek.

 

Tüm Bolu Halkı Davetli

 

Bolu Valiliği ve ilgili kurumlar, tüm vatandaşları bu anlamlı günde bisiklet sürmeye ve Atatürk'ü anmaya davet ediyor. Etkinliğe katılmak isteyenler için herhangi bir kayıt zorunluluğu bulunmuyor ve tüm katılımcılara etkinlik başında anma töreni için Türk bayrakları dağıtılacak.

 

Sağlık ve Sporun Buluştuğu Nokta

 

Etkinlik, aynı zamanda toplum sağlığını teşvik eden bir platform olarak görülüyor. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü, yaptığı açıklamada "Bu etkinlikle gençlerimizi ve tüm halkımızı aktif bir yaşama teşvik etmeyi ve Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu önemli günü kutlamayı hedefliyoruz" dedi.

 

Güvenlik ve Ulaşım

 

 

Bolu Emniyet Müdürlüğü, etkinlik günü güzergah üzerindeki trafik düzenlemeleri ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verdi. Güzergah boyunca trafik akışının etkinlik saatlerinde kısmen kısıtlanacağı, bisikletçilerin ve izleyicilerin güvenliği için tüm önlemlerin alındığı bildirildi.

 

Bolu’da gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, gençlik coşkusunu ve sporu kutlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Tüm Bolu halkı, bu özel günü bisiklet sürerek ve Atatürk'ü anarak kutlamaya davet ediliyor.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği