Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ı Tebrik Ediyor ve Desteklerini Sunuyor
222

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak'ı tebrik etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu. Güler, yaptığı açıklamada Abak'a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, Boluspor Kulübü'nün başarılı yönetimine vurgu yaptı.

Ziyaretin amacının Boluspor Kulübü'nün spor faaliyetlerinin daha da ilerlemesi ve başarılar elde etmesi için destek sunmak olduğunu belirten Güler, kulübün hedeflerine ulaşması için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti. Boluspor Kulübü'nün başarısı için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Savaş Abak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler'e teşekkürlerini iletti. Abak, kulübün hedeflerine ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu ziyaret, Boluspor Kulübü'nün yönetiminin başarılı bir şekilde çalıştığı ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kulübe destek vermeye devam edeceği mesajını vermiştir. Hem Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler hem de Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, kulübün ilerlemesi ve başarılarının devam etmesi için birlikte çalışacaklarını vurgulamışlardır.

Gökhan Demirtaş, Bolunet Spor Yazarı

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği