Bolu Emniyeti'nden Toplum Güvenliği İçin Yeni Adımlar...BoluNet
222

Bolu Emniyet Müdürlüğü'nden Huzur ve Güvenliği Sağlamaya Yönelik Bilgilendirme Faaliyetleri

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bu çalışmalar, vatandaşların güvenlik konularında bilinçlendirilmesini ve farkındalığın artırılmasını hedefliyor.

 

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında düzenlenen bilgilendirme etkinliklerinde, polis memurları vatandaşlarla birebir iletişim kurarak güvenlik önlemleri, dolandırıcılık ve hırsızlık gibi konularda uyarılarda bulunuyor. Ayrıca, çocuklar ve gençlere yönelik eğitim programları ile suçtan korunma yolları ve sosyal sorumluluk bilinci aşılanıyor.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, toplumun her kesimine ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için bilgilendirme faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Toplumun desteği ve işbirliği ile daha güvenli bir Bolu için çalışıyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

 

Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini vurgulayan emniyet yetkilileri, vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin de büyük önem taşıdığını ifade etti. Bilgilendirme faaliyetleri sayesinde toplumda güvenlik bilincinin daha da artacağına inanılıyor.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği