Bolu'dan Yükselen Saygı ve Özlem Dolu Ses: Atatürk Anılıyor!...BoluNet
222

Türkiye, Cumhuriyet'in Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Vefatının 82. Yılında Saygı ve Özlemle Anmaya Hazırlanıyor

Türkiye, yarın 10 Kasım'da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anacak. Atatürk, Türk milletinin kalbindeki müstesna yerini koruyor ve her yıl olduğu gibi bu sene de yurt genelinde çeşitli anma etkinlikleriyle yad edilecek. En anlamlı anlardan biri, saat tam 09.05'te ülke genelinde hayatın durduğu ve vatandaşların bir dakikalık saygı duruşuyla Ata'ya olan minnettarlıklarını ifade edecekleri o an olacak.

Anıtkabir'de gerçekleştirilecek resmi tören, yurt genelindeki anma etkinliklerinin merkezinde yer alacak. Yüksek devlet erkanı, siyasi liderler, askeri personel ve binlerce vatandaş Atatürk'ün mozolesine çiçekler bırakarak onun idealleri ve bağımsızlık mücadelesi için gösterdiği çabaları yad edecekler. Gözlerin nemleneceği, kalplerin vatan sevgisiyle bir kez daha dolacağı bu özel günde, Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve Nutuk'un satırları okullarda, kamu binalarında ve çeşitli topluluklar tarafından yüksek bir saygıyla seslendirilecek.

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği