Bolu'dan Türkiye'nin Zirvesine 7 Firma Birden!...BoluNet
222

Bolu'dan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesine 7 Firma Giriş Yaptı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2022 yılı Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda Bolu'dan 7 firmanın yer aldığını duyurdu. Bu başarılı firmalar, Bolu ekonomisine, Türkiye'nin ihracatına ve istihdamına önemli katkılarda bulunuyor.

Başkan Alemdar'ın açıklamalarına göre, bu 7 firmadan 2'si Bolu merkezli. Er Piliç Entegre Tavukçuluk A.Ş. listeye 96. sıradan giriş yaparken, Beypi Beypazarı Tarımsal Üretim Pazarlama A.Ş. 111. sırada kendine yer buldu. Diğer 5 firma ise Bolu'da şube olarak faaliyet gösteriyor. Bu firmalar arasında Arçelik A.Ş. 8. sırada, Yıldız Entegre A.Ş. 32. sırada, Oyak Çimento A.Ş. 73. sırada, Yorglass Cam A.Ş. 369. sırada ve Tayeks Dış Ticaret Tekstil A.Ş. ise 392. sırada listeleniyor.

Başkan Alemdar, "İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl açıkladığı bu prestijli liste, ülkemizin sanayi sektöründeki lider firmalarını ortaya koyuyor. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, listeye giren Odamız üyesi firmalarla gurur duyuyoruz. Bu firmaların başarıları, Bolu'nun sanayi potansiyelini ve ekonomik gücünü gösteriyor. Ülkemiz ekonomisine, ihracatına ve istihdamına büyük katkılar sağlayan firmalarımızı kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Bolu'dan listeye giren firmaların başarısı, ilin sanayi sektöründeki potansiyelini ve ekonomik kalkınmasındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu başarının arkasında durarak, firmaların daha da büyümesi için desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği