Bolu'dan Geçmişe Saygı: Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümünde Anlamlı Etkinlik... BoluNet
222

Bolu'da Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Saygı Gecesi: Tarihi ve Kültürel Mirasa Vefa

 

Bolu Platformu tarafından düzenlenen "100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi", Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, eski devlet bakanları, il protokolü, İzzet Baysal Vakfı yetkilileri ve çok sayıda önemli ismin katılımıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Bu etkinlik, Bolu'nun tarihine ve kültürüne katkıda bulunan kişilere saygı duruşu niteliğindeydi.

 

Programda, Cumhuriyete Kanat Gerenler Kuşağının öne çıkan isimleri Mustafa İzzet Baysal, Mebrure Bağışcıgil, Ahmet Baysal ve Kazım Oksay'a teşekkür plaketleri sunuldu. Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, tüm Bolu halkını ve üniversite gençliğini etkinliğe katılmaya davet etti, bu özel gecenin İzzet Baysal'ın mirasına yakışır bir program olduğunu belirtti. Sanatçı Melda Yücel'in sunumuyla, Hakan Aysev ve Melihat Gülses'in müzikal performansları ve Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü'nün folklor gösterileri etkinliğe renk kattı​​.

 

Bu anlamlı gecede, Bolu'nun kültürel ve tarihi mirasına vurgu yapılarak, kentin değerlerini ön plana çıkaran bir kutlama gerçekleştirildi. Katılımcılar, şehrin kültürel zenginliğini ve tarihi önemini kutlayarak, Bolu'nun gelişimine katkı sunan kişilikleri onurlandırdılar.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği