Bolu'dan Esnafın Sıkıntılarına Mikrofon Tutan Milletvekili Ateş... BoluNet
222

Bolu'nun Sesi, Türker Ateş: Esnafın Nabzını Tutuyor.

 

Bolu'nun çalışkan temsilcisi, CHP Milletvekili Türker Ateş, sokak sokak, çarşı çarşı dolaşarak halkın içinde olmaya devam ediyor. Yoğun bir tempoyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine bugün de devam eden Ateş, Bolu'nun kalbi Yukarı Çarşı'nın can damarlarından esnaf ziyaretleri esnasında, Uzunöz Kuru Kahvecisi ve Sarıoğlu Ticaret'in kapısını da çaldı.

 

Ömer Uzunöz ve Niyazi Sarıoğlu ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Ateş, esnafın sıcak çayını yudumlayarak, onların güncel sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Bolu'nun ekonomik ve sosyal yapısının ayrılmaz bir parçası olan esnafın sesi olmaya soyunan Ateş, bu ziyaretlerle bir kez daha 'halkın içinden biri' olduğunu kanıtladı.

 

Kuru kahvenin taze kokusu eşliğinde Ömer Uzunöz'ün yaşadığı zorlukları ve esnafın karşılaştığı engelleri dinleyen Ateş, esnafın her zaman yanında olduğunu ve sorunlarını Meclis'e taşıyacağını ifade etti. Niyazi Sarıoğlu'nun ticaretteki engeller ve yaşanan ekonomik sıkıntılar hakkındaki görüşlerini de alarak, çözüm yollarını aramak için kolları sıvadı.

 

Uzunöz ve Sarıoğlu, vakıf kiracısı olmalarının getirdiği zorlukları ve özellikle bu sene karşılaştıkları yüzde beş yüz gibi dudak uçuklatan kira artışlarını dile getirdiler. Her ikisi de, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon oranlarını ve halkın hissettiği enflasyon oranından bile daha yüksek bir artışla karşı karşıya kaldıklarını sitemle anlattılar.

 

Milletvekili Ateş, bu ziyaretlerde esnafın sıkıntılarını dinleyerek, onların sesi olma görevini üstlendi. Kira artışları ve esnafın karşılaştığı ekonomik zorluklar, Ateş'in gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Bolu çarşısında esnafın yüzünü güldürebilmek için yapılması gerekenleri vurgulayan Ateş, esnafın yaşadığı bu sıkıntılı süreçte onların yanında olduğunu ve sorunlarına çözüm bulunması için gerekli mercilere iletileceğini belirtti.

 

BoluNet olarak bizler de, Milletvekili Ateş'in bu değerli ziyaretlerini ve Bolu esnafının sesini duyurmanın önemini biliyoruz. Bolu'nun çarşı pazarının nabzını tutan ve esnafın derdine ortak olan bir milletvekilinin, kentimizin sosyal ve ekonomik dinamiklerine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ateş'in bu ziyaretleri, esnaf ve halk arasındaki güçlü bağları pekiştiren, sorunlarına ışık tutan ve çözüme kavuşturmayı hedefleyen önemli adımlar olarak kayıtlara geçiyor.

 
 
 
 
 
br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği