Bolu'da Yeniden Göreve Başlayan Tanju Özcan'a BoluNet'ten Açık Uyarı: Geçmiş Dönem Hataları Unutulmadı...BoluNet
222

Yeni Dönem, Eski Sorunlar: Tanju Özcan'a BoluNet'ten Açık Uyarı ve Mektup

 

Bolu Belediye Başkanlığına İkinci Kez Başlayan Özcan'a Hatırlatma

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ikinci dönemine Kuran'a el basarak başladı. BoluNet olarak, geçmiş dönemde yaşanan tartışmalı kararları ve hukuksuzlukları hatırlatarak, Başkan Özcan'ın törenle başladığı yeni dönemde adil ve şeffaf yönetim vaadi ile yemin etmesine dikkat çekiyoruz. Ancak geçmiş dönemde yaşanan tartışmalar ve kararlar, gölgelerini yeni döneme taşımakta.

 

Yeniden Başkan Özcan, Eski Sorunlar Göz Ardı Edilmeyecek

 

Başkan Özcan'ın "Kimseyi kayırmadan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmadan Bolu'yu yöneteceğime..." şeklindeki ifadeleri, geçmişte yaşanan Bolu'da Adalet Arayışı: Özcan'ın Kararları Tartışma Yaratıyor ve Tartışmalı İmar Kararı: Bolu Seçimlerine Gölge Düşürüyor başlıklı haberlerimizle çelişiyor. BoluNet olarak yeni dönemde daha adil ve şeffaf bir yönetim beklediğimizi ve geçmiş hataların tekrarlanmaması gerektiğini vurguluyoruz. Bolu Belediyesi'nde yaşanan tartışmalar ve yönetim anlayışı bu yeni dönemde de halkın gözünden kaçmayacak.

 

Tanju Özcan ve Geçmiş Dönem Hataları: BoluNet'ten Uyarı

 

Tanju Özcan'ın ikinci döneminde, sözlerinin ve eylemlerinin tutarlı olup olmadığını BoluNet ve Bolu halkı yakından takip edecek. Başkan Özcan'ın adalet ve şeffaflık vaatlerini yerine getirip getirmediğini, Bolu'nun demokratik ve hukuki standartlar çerçevesinde yönetilip yönetilmediğini sürekli olarak sorgulayacağız. BoluNet olarak, bu yeni dönemde de Bolu halkının bilgilendirilmesi, yönetimin şeffaf ve adil olması için gözlem ve raporlamalarımıza devam edeceğiz. Bolu halkının unutmaması gereken şey, geçmişteki hataların tekrarlanmaması için dikkatli ve uyanık olmaları gerektiğidir.

BoluNet, Tanju Özcan'ı Geçmiş Kararları İçin Uyarıyor.

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

Başkan Özcan'a Geçmişin Gölgesinde Başlama Uyarısı

Başkan Tanju Özcan'ın ikinci dönem başlangıcına dikkat çekerek, geçmişteki hukuksuzluk ve adaletsizlik konularını yeniden gündeme getirmekte ve gelecek dönem için şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı talep etmektedir. BoluNet olarak, Bolu halkının haklarının korunması ve şeffaf yönetim ilkelerinin benimsenmesi yönünde sürekli bir bilgilendirme ve uyarı mekanizması işletmeye devam edeceğiz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği