Bolu'da Yeni Bir Umut Vakti: DEVA Partisi'nden Barış Dolu Mesajlar... BoluNet
222

 

 

 

 

 

Yeni Yılın İlk Işıkları Altında Bolu'da Umut ve Barış Mesajı

 

Bolu'nun renkli siyasi atmosferi, yeni yılın ilk saatlerinde DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'in umut dolu mesajlarıyla aydınlandı. Yetkin, toplumsal barış ve kardeşliğin altını çizen bir paylaşımda bulundu.

 

Gökyüzünün mavisi, tarlaların yeşili ile bezenmiş bir yıl hayali kuran Yetkin, kuşların ve çiçeklerin diyarı olmasını temenni ettiği Bolu'da, toplumsal farklılıkların zenginlik olduğunu vurguladı. Ne zengin ne fakir, herkesin benzer farklarıyla bir bütün oluşturduğu, kış günü her evin sıcaklığını hissettiği bir yıl diledi.

 

Yeni yılın sadece bir takvim değişikliği olmadığını, aynı zamanda umutların ve dileklerin tazelendiği bir dönem olduğunu belirten Yetkin, şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın dizeleriyle duygularını ifade etti. Yaşamak ve sevmek gibi gönülden olmasını dilediği bir yıl için, şikayetlerin az, sağlığın ve genç ruhların öne çıktığı bir dönem temennisinde bulundu.

 

Yetkin, yeni yıl mesajında tüm insanlığa ve ülkemize adalet, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini belirterek, herkesin yeni yılını kutladı. DEVA Partisi'nin barış ve kardeşlik vurgusuyla öne çıkan bu paylaşımı, yeni yılın ilk ışıklarıyla birlikte Bolu'da umudu ve birlikteliği pekiştirme niyetini gösteriyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği