Bolu'da Tarihi Fuar: Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Etkinlik!...BoluNet
222

100. Yıl Bolu Fuarı'na Davet Var!

Bolu'nun geleneksel fuarlarından biri olan Bolu Fuarı bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Expolif Fuarcılık firma yetkilisi Serdar Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, fuarın detayları paylaşıldı.

Başkan Alemdar, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yayınlanan ulusal fuar takviminde yer alan Bolu Fuarı'mızı bu yıl '100. Yıl Bolu Fuarı' adıyla gerçekleştiriyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil fuarlarımızı 50'ün üzerinde firmamızın stant açacağı Kalıcı Konutlar fuar alanında Bolu halkımıza ve ziyaretçilere sunuyoruz. Bu yılın fuarı, son yılların en çok katılımına sahne olacak bir şenlik havasında geçmesini bekliyoruz." dedi.

Alemdar, Bolu'nun fuarcılık potansiyeline dikkat çekerek, "Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kentin arasında stratejik bir konumda olan Bolu, fuarcılıkta ülkemizin cazibe merkezi olabilir. Ancak modern bir fuar kompleksine ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda Bolu Valimize ve Belediye Başkanımıza talebimizi ilettik." şeklinde konuştu.

Bolu Fuarı, bu yılki özel temasıyla hem yerel hem de ulusal katılımcıları ağırlamaya hazırlanıyor. Başkan Alemdar, tüm Bolu halkını ve ziyaretçileri fuara davet etti.

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği