Bolu'da Tam Ay'ın Romantik Hayata Etkisi: Hangi Burçlar Daha Şanslı?...BoluNet
222

Burcunuz Neydi? Bugün Çok mu Şanslısınız?

Koç: Sabah uyanır uyanmaz enerjik hissediyorsun, ama aslında sadece saçlarını fırçalarken aynada gördüğün saç şeklin yüzünden. Bugün, saç modelinle ilgili komik yorumlar alabilirsin. Belki de yeni bir trend başlatıyorsundur!

Boğa: Bugün yemek yapmaya karar verdin, ama tarifte yazan malzemelerin yarısını unuttun. Sonuç? Dünyanın ilk çikolatalı makarna salatasını yarattın. Lezzetli mi? Eh, en azından denedin.

İkizler: Telefonun sürekli çalıyor ama sadece telemarketing aramaları. Belki de bugün onlara bir şans verip, en iyi vakum temizleyiciyi neden satın alman gerektiğini dinlemelisin.

Yengeç: Evinde temizlik yaparken eski bir fotoğraf albümü buldun. İçindeki komik kıyafetler ve saç stilleriyle bugünü nostaljik bir gün olarak geçirebilirsin.

Aslan: Aynada kendine bakarken yeni bir dans hareketi icat ettin. Belki de TikTok'ta yeni bir trend başlatmalısın. Aslan enerjisiyle dans et!

Başak: Bugün, kitaplıkta unuttuğun eski bir kitabı buldun. İçindeki notları okurken, eski "geleceğe dair planların" ne kadar komik olduğunu fark ediyorsun.

Terazi: Alışveriş yaparken, aslında ihtiyacın olmayan ama komik gördüğün bir şeyi satın aldın. Belki de bugünü, yeni satın aldığın dev flamingo yüzük yastığıyla havuzda geçirmelisin.

Akrep: Bugün eski bir arkadaşınla karşılaştın ve eski komik anıları hatırladınız. Belki de bugünü, eski anıları yeniden yaşayarak geçirmelisin.

Yay: Seyahat planları yaparken, komik bir yer ismiyle karşılaştın. Belki de "Kırık Sandalye Köyü"ne bir gezi planlamalısın.

Oğlak: İşte bir toplantı sırasında, sunum yaparken slaytların karıştı. Ama komik bir şekilde, herkes sunumunu daha ilginç buldu.

Kova: Bilim kurgu filmi izlerken, uzaylıların aslında komşun olduklarını hayal ettin. Belki de onlara bir "hoş geldin" pastası yapmalısın.

Balık: Rüyanda uçan balıklar gördün. Belki de bugünü, gölette uçan balıkların peşinde koşarak geçirmelisin.


Umarım bu komik burç yorumları gününüze biraz neşe katar! :)

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği