Bolu'da Siyasi Termometre Yükseliyor: İlhan Durak'tan Tanju Özcan'a Meydan Okuma!... BoluNet
222

MHP'nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'tan Sert Eleştiriler

 

Bolu - Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın siyasi söylemleri ve seçim stratejileri hakkında eleştirilerde bulundu. Durak, Özcan'ın geçmişteki bazı sözlerini hatırlatarak, bu seçimlerde de benzer bir tutum içinde olduğunu vurguladı.

 

Durak açıklamasında, "Biz Bolulular olarak Tanju Özcan'ın büyük laf edip yuttuğuna çokça şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanı tekrar seçilirse %100 kazanacağını bilse aday olmayacağını söylemesi, sonuçları itibariyle ortadadır. En son 2024 seçimlerini kazanamasa siyasetten emekli olacağını canlı yayında beyan etmiştir. Bizim Bolu'da seçimi kazanacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Tanju Özcan da geçmişte yaptığı gibi lafını yutmaz ise emekli olmuş olacak" dedi.

 

İlhan Durak ayrıca, Tanju Özcan'ın kamuoyu algısını yönlendirme konusunda usta olduğunu belirterek, "Bu sefer de algı yaratmak için Hakan Bayrakçı'yı sahneye çıkarmış. Hakan Bayrakçı'nın Büyükşehir anketlerinden farklı olarak Bolu için yaptığı açık anketi sıkıştırarak Tanju Özcan'ın %56,2 ile kazanacağını, bizim de %10,2 oranında oy aldığımızı iddia etmiştir" ifadelerini kullandı.

 

MHP adayı Durak, sözlerini Hakan Bayrakçı'ya yönelik bir soru ile tamamladı: "O zaman soruyorum: Hakan Bayrakçı'nın bu sözlü anket sonucu doğru çıkmazsa kendisi yaptığı anketçilikten(!) emeklilikten ayrılacak mı?"

 

Seçim atmosferinin giderek ısındığı Bolu'da, siyasi rekabet ve iddialar seçmenin kararını nasıl etkileyecek, merak konusu. Her iki adayın da stratejileri ve kamuoyuna sunduğu vaatler, Bolu'nun geleceğini şekillendirecek önemli faktörler arasında yer alıyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği