Bolu'da Siyasetin Sıcak Yüzü: Temayül Öncesinde Dostluk Buluşması...BoluNet
222

AK Parti Bolu Belediyesi Aday Adaylarından Temayül Öncesinde Dostluk Mesajı

 

AK Parti Bolu Belediyesi Belediye Başkan aday adayları, temayül yoklaması öncesinde bir araya gelerek, şehrin geleceği ve siyasi sürecin dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yürütülmesinin önemini vurguladılar. Aday adayları Süleyman Özbağ, Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Reşat Özcan ve Dr. Selami Konyalıoğlu, seçim sürecinin rekabetten öte birlik ve beraberlik duygularıyla harmanlanması gerektiğine dikkat çektiler.

 

Birlikte Çalışma Ruhu ve Kardeşlik Vurgusu

 

Bu bir araya geliş, temayül yoklaması gibi önemli bir sürecin hemen öncesinde olmasıyla dikkat çekerken, aday adayları arasındaki samimi ilişkiler ve birlikte çalışma ruhu vurgulandı. Paylaşılan fotoğraf, aday adaylarının birbirleriyle olan sıkı ilişkilerini ve kardeşlik mesajlarını gözler önüne serdi.

 

Toplumsal Uyum

 

Aday adaylarının bu tutumu, politik rekabetin ötesinde, Bolu'nun toplumsal uyumu ve siyasi olgunluğu açısından da olumlu bir örnek teşkil etti. Süleyman Özbağ, Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Reşat Özcan ve Dr. Selami Konyalıoğlu gibi isimlerin bir arada verdiği poz, temayül öncesi şehrin siyasi atmosferine sıcaklık ve umut kattı.

 

Mehmet Emre Şahin

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği