Bolu'da Seçim Heyecanı: Ateş ve Ekibinin Hedef Büyük... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Seçim Öncesi Yoğun Tempoda Çalışmalar

 

 

Bolu ve Mudurnu'da yoğun bir seçim kampanyası yürüten CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Necati Yağcı ile birlikte Mudurnu İlçe Başkanlığı'nda stratejik bir toplantı düzenledi. Parti üyeleri ve aday adaylarıyla bir araya gelen Ateş, seçim sürecindeki stratejileri ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.Ateş, Göynük Belediye Başkanı aday adayı Ali Oral ve Taşkesti Belediye Başkanı aday adayı Yasin Özdemir’e başarılar diledi ve Bolu için olumlu sonuçlar almayı umduğunu belirtti.

 

Parti toplantıları ve kongrelerin ardından Bolu'ya gelen Ateş, parti yetkilileriyle birlikte ilçelerde adaylarla bir araya gelerek seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Bu buluşmalar, bölgedeki seçmenlerin ihtiyaçları ve beklentilerini daha iyi anlamak için önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in bu yoğun seçim çalışmaları, partisinin Bolu ve çevre ilçelerde daha güçlü bir konuma gelmesi için büyük önem taşıyor. Ateş ve ekibinin, seçim stratejilerini etkili bir şekilde uygulayarak, bölge halkının desteğini kazanmayı hedeflediği görülüyor. Önümüzdeki günlerde, bu çalışmaların seçim sonuçları üzerindeki etkisi merakla bekleniyor.

 

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği