Bolu'da Öğretmen ve Emekli Krizi: Sosyal Medya Karıştı!...BoluNet
222

Mülakat Engeli ve Kademeli Emeklilik: Bolu Milletvekilleri Ne Diyor?

Bolu'nun sesi olan BoluNet, son günlerde gündemi meşgul eden iki önemli konuyu ele alıyor: Öğretmen alımlarında yaşanan mülakat engeli ve kademeli emeklilik düzenlemesi.

Mülakat Engeli: Öğretmenler ve Öğrenciler Mağdur

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, deprem felaketinin gölgesinde sınava giren öğretmenlerin mülakat engeline takılmak istemediğini belirtti. Ateş, yetkililere "Bir an önce sözünüzü tutun. Mülakatı kaldırın. Öğretmenleri öğrencilerine kavuşturun" çağrısında bulundu.

Kademeli Emeklilik: Adaletsizlik Giderilmeli

Sosyal medya kullanıcısı Fatih, kademeli emeklilik düzenlemesinin adaletsiz olduğunu vurgulayarak, "2000 sonrası SGK girişi olanlar da yaşıtlarından prim ve yaş olarak daha fazla olduğu halde 20 yıl sonra emekli olabiliyor. Âdil ve herkesi kapsayan bir kademeli emeklilik düzenlemesine ihtiyaç vardır" dedi.

Bolu'da Ne Oluyor?

Bu iki konu, Bolu'da da büyük yankı uyandırdı. Öğretmenler ve emeklilik planı yapan vatandaşlar, yetkililerden adil ve hızlı çözümler bekliyor. BoluNet olarak, Bolu milletvekillerinin bu konulara nasıl bir çözüm getireceğini yakından takip ediyoruz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği