Bolu'da Mevsim Normalleri Sağanakla Değişti! Sürpriz Yağış: Vatandaşlar Sığındı, Bazıları Yürüdü....BoluNet
222

Bolu'da Sağanağa Hazırlıksız Yakalananlar Dükkanlara Sığındı

BOLU - Bolu'da, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bir günde, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Kentte, özellikle son günlerde yaşanan sıcak hava dalgasının ardından beklenmedik bir anda başlayan sağanak, sokakta bulunan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar, cadde ve sokaklarda bulunan dükkanlara sığınarak yağmurdan korunmayı başardı. Ancak, bazıları yağmurun tadını çıkararak yağmur altında yürümeyi tercih etti.

Akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık yarım saat süren sağanak, kısa süreli de olsa Bolu sokaklarını suyla doldurdu. Bu süre zarfında, şemsiye taşımayan veya hazırlıksız yakalanan vatandaşların koşuşturması dikkat çekti. Sağanak sonrası hava sıcaklığında hissedilir bir düşüş yaşandı.

Kentte, sağanağın ardından temiz hava dalgası etkili oldu. Bolulu vatandaşlar, yağmur sonrası serinleyen havada sokaklara çıkarak temiz havanın tadını çıkardı.

Uzmanlar, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların ardından bu tür aniden başlayan sağanak yağışların daha sık yaşanabileceğini belirtiyor. Vatandaşların, bu tür beklenmedik hava değişikliklerine karşı tedbirli olmaları öneriliyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği