Bolu'da Kutlu Doğum Haftası'nda Büyük Coşku!...BoluNet
222

Kutlu Doğum Haftası Bolu'da Coşkuyla Kutlandı

Bolu'nun kalbi olan Kardelen Meydanı, Kutlu Doğum Haftası'nın manevi atmosferiyle doldu. İlimizde düzenlenen etkinliklere Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş da katılarak, bu özel haftanın anlam ve önemini vurguladılar.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 14-00-32

Vali Erkan Kılıç, yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin manevi dünyamız için ne kadar değerli olduğuna dikkat çekti. "Mevlid kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" sözleriyle Bolu halkına seslendi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ise bu yılın programında farklılıklar olduğunu belirtti. Bolu'da 1000 sedir fidanının dağıtılacağını, bu vesileyle Orman Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Bolu merkezde de 350 fidanın halka ulaştırılacağını ifade eden Demirtaş, standlarda kitap ve hadislerin de dağıtılacağını belirtti. "Programımız bu yıl 10 gün sürecek. Cuma günü akşam ile yatsı namazı arasında ilimizde mevlithanlarımız Kuranı Kerim tilaveti yapacaklardır." dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nın en dikkat çeken noktalarından biri de Bolu Müftülüğü tarafından kurulan fotoğraf standı oldu. Bolu Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Vali Yardımcısı'nın kameralar karşısında verdiği pozlar, haftanın coşkusunu yansıttı.

Bu özel hafta, Bolu halkının manevi değerlere olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Etkinlikler, hem manevi bir atmosfer yarattı, hem de toplumsal dayanışmayı pekiştirdi. Bolu, Kutlu Doğum Haftası'nı bir kez daha coşkuyla kutladı.

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği